Udstiller: Jacob Bille

Jacob Bille er privat samler og til København Vintage sælger han endnu en gang ud af sine fantastiske fund – vi kan ikke vente!

Jeg har ingen forretning, men sælger udelukkende hjemmefra, eller på København Vintage (som er helt nyt for mig) – det har jeg gjort siden jeg var ganske ung. Dog mest ting og sager. For et par år siden begyndte min samling af tøj fra 1800-tallet, det medførte en del mere beklædningsgenstande fra andre perioder, som jeg måtte af med. Da jeg var yngre var vintage en unik måde at klæde mig på til få penge og uden at ligne alle andre. 

Hvad medbringer du til København Vintage 2018?

Til København Vintage medbringer jeg både dame- og herretøj, hatte, tasker, smykker, sko - stort set alt hvad jeg fundet siden sidste vintagemesse.

Hvilke gode grunde er der til at købe vintage?

At få noget unikt til få penge. At klæde sig i tøj fra en periode, man føler sig tilpas i. Vi er jo ikke alle til jeans og t-shirts.

Hvilket vintageårti er dit yndlings?

Jeg er personligt fascineret af beklædning fra 1800 tallet. Men det er til min private samling. Ellers blander jeg gerne fra alle årtier.


Mød Jacob Bille på stand 26 i Store VEGA og se mere:

Instagram

Pia Storm