Udstiller: Palermo Hollywood 2.0

Er du vild med stilnørderi og modehistorie, så kig forbi Palermo Hollywood 2.0s stand som byder på lækre bøger om vintage, gentlemen, Chanel, Dior og meget andet!

Et farverigt lokale og studie på Jægersborggade på Nørrebro / Ved Anja Kolby / Afholder workshops, pop-ups og events / Kan bookes / Sælger også visuelle bøger om mode og livsstil.

I PH 2.0 er der plads til oplevelser, leg, læring og salg. Nogle gange sælger vi af vores udvalg af visuelle bøger om mode, livsstil og trends – andre gange popper andre butikker op i lokalet. Vi afholder også selv workshops med bl.a. plantetryk, dekoration mv. 

Vi elsker mode, farver, trends – og kan ikke komme uden om vintage. Der er de bedste farveskalaer og detaljer og prints gennem tiderne i tøjet. Det inspirerer og gør glad. Derfor er det oplagt for PH 2.0 at komme på København Vintage 2018 – for at sælge lækre, visuelle bøger om vintagetøj og blive inspireret. Der er bøger om Chanel og Dior, tegnebøger om de forskellige årtier, billedbøger om gentlemen og smukke rober og meget mere.

Jeg er personligt vild med flere årtier, men der er noget helt ekstravagant, festligt og smukt over Jugendstil/Art Nouveau omkring 1900-1910. Jeg blev gift i byen San Pellegrino (ja, den kendte, italienske danskvand) i Norditalien, som er et af de fineste eksempler på denne tid. Og så farveskalaen i er fantastisk!

 

Mød Palermo Hollywood til København Vintage og se mere på

Palermo-hollywood.com

Facebook

Instagram

Pia Storm